Zittend in een van de boomgaarden, omgeven door bloemen, leer je een aantal borduursteken, om zo een eigen bloem/tak/blad te borduren op stof.

Dit keer zal de borduurworkshop plaatsvinden op het groene land van Koningshof, mijn buurtgenoten in het Lunettenpark Utrecht. Koningshof is een stadslandbouw-initiatief aan de oostelijke rand van de stad. Met dit groene initiatief wil zij de Utrechtse agrarische identiteit behouden en versterken.

De workshop duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur waardoor er alle tijd is om rustig de steken te oefenen, om daarna aan een “echt werk” te beginnen. Het borduurraam, naalden en wat garen mogen mee naar huis, zo hoeft het niet allemaal af. De (vegetarische) lunch, koffie en thee worden verzorgd door Koningshof. 

Je zou ook een dierbaar kledingstuk met gaatjes mee kunnen nemen, om daar overheen te borduren. Ervaring met borduren is niet nodig.

  • Waar: Koningsweg 135a, Utrecht 
  • Wanneer: inmiddels verlopen maar mocht je interesse hebben voor een nieuwe dag, stuur een mailtje naar info@esthervijftigschild.com
  • Tijd: 10:00-16:00 uur
  • Kosten: €95,- inclusief materiaal, borduurraam, (vegetarische) lunch en koffie&thee.

Aanmelden: info@esthervijftigschild.com